Unik | Skön | Hållbar

UNIK

DIN MÖBEL, DIN VISION.


Skippa det tråkigt säkra och skapa en egen stil i ditt hem genom att låta din personlighet återspegla sig i dina möbler, gardiner, kuddar och annan textil inredning.


Färger, mönster och strukturer, läder, ull eller linne, ett nytt tyg gör underverk för uttrycket hos din favoritmöbel. I vårt showroom har vi tusentals tygprover, både hållbara och stilfulla möbeltyger samt vackra gardintyger. Vi har även tyger som passar för offentlig miljö.


Vet du inte vad du vill ha hjälper dig att hitta ett lämpligt tyg till just din möbel, oavsett om du vill att den ska smälta in i inredningen eller bli en ögonfångare som står ut och tar för sig.


Du är unik, unna dig att låta din favoritmöbel bli lika speciell.


SKÖN

MJUK, HÅRD, STUDSIG ELLER LÖS?


Smaken är som baken och när det kommer till sittkomfort är det din bak som bestämmer. Vi kan hjälpa dig att få till den perfekta sitsen.


Vill du förändra sittkomforten eller formen, kanske lägga på lite extra stöd för ryggsvanken, lägga till knappar eller andra dekorativa detaljer så kan du rådgöra med oss för att komma fram till vad som är möjligt. Det  finns oändliga möjligheter att få till stoppningen precis som du vill ha den med såväl traditionella som moderna metoder och material.


Naturliga material som tagel, kokosnötfibrer, krollsplint och linne har dessutom egenskaper som gör att de andas och håller sig svala och sköna att sitta på.


Få din möbel med individuellt anpassad funktion & bekvämlighet.

HÅLLBAR

ÅTERBRUK I NATURLIGA MATERIAL.


Vissa möbler är värda det där lilla extra. Det kan vara för att man älskar formen, komforten eller för att möbeln har ett affektionsvärde. Kanske är det en släktklenod som man vill bevara för framtida generationer eller ett fynd från en auktion som man vill lägga ner lite extra kärlek på att återställa till sin forna prakt.


Med en traditionell stoppningen i naturmaterial kan möbeln kan hålla i hundra år, men även modernt kallskum av hög kvalitet håller länge idag.


Det handlar också om ett hållbart sätt att leva, att inte slänga fungerande möbler på tippen bara för att tyget blivit slitet, smutsigt eller omodernt och/eller stoppningen nedsliten.


Ge din gamla möbel ny stoppning, nytt tyg och därmed nytt liv i många decennier till!

Inredningsverkstaden i Järved


Järvedsvägen 30

89177 Järved


kontakt@inredningsverkstaden.se

 

Använd gärna mailen i första hand, jag är bättre på att se och svara på mail än att svara i telefon. TACK! :-)

Öppettider   


MÅN-TOR 10-16 (lunch 12-13)

Fredagar efter överenskommelse


Tidsbokning via mail rekommenderas*


* Du måste inte boka tid utan kan alltid chansa och komma förbi verkstaden. Normalt är jag på plats men det kan hända att jag är ute på kundbesök eller andra ärenden.

Tidsbokningen är alltså till för att dig som vill vara säker på att inte fara i onödan. :-)

Övrigt


Hämtning & lämning av möbler utanför ordinarie öppettider kan arrangeras efter överenskommelse.